تکنولوژی

کاربرد راکت بازرسی بدنی در کنکور

کاربرد راکت بازرسی بدنی در کنکور

با شدت گرفتن فعالیت فروش سوالات کنکور و همچنین تلاش برخی از داوطلبان جهت تقلب در امتحانات، سازمان سنجش و مسئولین برگزاری کنکور در صدد سخت‌گیری بیشتر و استفاده از فناوری‌ها و تجهیزات پیشرفته جهت سوء استفاده این افراد و برگزاری سالم آزمون در فضایی امن بر آمده‌اند. در نظر گرفتن مجازات شدید مانند زندان و محرومیت 10 ساله از شرکت در آزمون ورودی دانشگاه‌ها از جمله محرومیت‌هایی است که برای افراد مخل در نظم و امنیت برگزاری امتحانات در نظر گرفته شده است.

از طرف دیگر فناوری‌های مختلفی وجود دارد که به وسیله آنها به راحتی تجهیزات تقلب شناسایی می‌شوند و با استفاده از آنها راه ورود تجهیزات تقلب و ایجاد فضای رقابتی ناسالم بسته می‌شود. دستگاه تقلب یاب کنکور از فناوری‌هایی مانند امواج مغناطیسی، شناسایی امواج بیسیم و مسدود کننده برای جهت شناسایی تجهیزات الکترونیکی و ممانعت از کاربرد آنها استفاده می‌کنند.

آیا امکان جلوگیری از ورود و استفاده از این تجهیزات در کنکور وجود دارد؟

بله با استفاده از آشکارسازهای جدیدی که در بازار وجود دارد، به راحتی می‌توان انواع گوشی تلفن همراه، هندزفری، ساعت هوشمند و سایر تجهیزات الکترونیکی و بیسیم را شناسایی کرده و از ورود و استفاده آنها جلوگیری کرد. در ادامه دو گروه از این تجهیزات را به شما معرفی می‌کنیم.

راکت بازرسی بدنی

دستگاه‌های الکترونیکی نظیر موبایل، هندزفری نامرئی و … از آلیاژهای مختلف فلزی ساخته شده‌اند، بنابراین به راحتی توسط راکت های بازرسی بدنی فلزیاب شناسایی می‌شوند. این راکت ها به محض نزدیک شدن به هر دستگاه الکترونیکی ( از فاصله 2 الی 15 سانتیمتری)، فلزات آن را تشخیص داده و به صورت بوق یا لرزش هشدار می‌هد.

شناسایی تقلب یاب از طریق شناسایی امواج رادیویی

این دستگاه‌ها با نام دستگاه های فرکانس یاب و سیگنال یاب در بازار شناخته می‌شوند و موبایل و سایر ابزار الکترونیکی را از طریق امواج رادیویی آنها مانند اینترنت، تماس تلفنی، پیامک، بلوتوث، هات اسپات، وای فای و … شناسایی می‌کنند.

مزیت این روش این است که دیگر فلزات را شناسایی نمی‌کند، اما اگر گوشی موبایل خاموش باشد، با این روش شناسایی نخواهد شد.

اگر تصمیم به استفاده از یک راکت موبایل یاب / فلزیاب گوشی برای مدرسه خود دارید، مطمئن شوید که قابلیت‌ها و محدودیت‌های این فناوری را به وضوح به دانش آموزان، کارکنان، والدین و جامعه منتقل کرده‌اید. والدین نگران و اعضای جامعه اغلب به دنبال راه حلی سریع هستند، اما فلزیاب ها، مانند هر فناوری امنیتی، راه حلی برای همه چیز نیستند.

نظرت در مورد این پست چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.